|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, biyoloji, puanları, puanları or biyoloji, taban, üniversitelerin, öğretmenliği |
![]() |
Üniversitelerin Biyoloji Öğretmenliği Puanları/Biyoloji Öğretmenliği 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Üniversitelerin Biyoloji Öğretmenliği Puanları/Biyoloji Öğretmenliği 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin Biyoloji Öğretmenliği Puanları
Biyoloji Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Biyoloji Öğretmenliği 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 351 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği (Almanca) 341 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 340 ![]() AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Biyoloji Öğretmenliği (Burslu) 327 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 324 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 315 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 312 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 304 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 304 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 300 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 293 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği 284 ![]() AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Biyoloji Öğretmenliği 180 ![]()
![]() |
|