![]() |
Sanat Tarihi 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sanat Tarihi 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin Sanat Tarihi Puanları
Sanat Tarihi bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Sanat Tarihi 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 389 ![]() MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 379 ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi 378 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 375 ![]() EGE ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 373 ![]() ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 373 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Fen Ve Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 370 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 368 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 367 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 367 ![]() ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 367 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 367 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 367 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 366 ![]() KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 365 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 365 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 364 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 364 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi (İkinci Öğretim) 364 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi (İkinci Öğretim) 363 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi 362 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi (İkinci Öğretim) 358 ![]()
![]() |
|