|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2010, bölümü, jeofizik, mühendisliği, puanları, puanları or üniversitelerin, taban, yılı |
Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği PuanlarıÜniversitelerin Jeofizik Mühendisliği Puanları Jeofizik Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır Jeofizik Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler Ancak Jeofizik Mühendisliğibölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz![]() Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 393 747ANKARA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 333 544İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 331 395DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 318 753KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 303 097ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 275 200KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 272 472SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 260 449SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 243 061KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 241 357KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 239 777CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 216 943CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000
|
|