Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > ForumSinsi Online Videolar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hala, inananlar, izlemeli, masalına, mutlaka, ufo

Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..

Eski 09-15-2010   #1
VANDETTA

Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..

Amerika'nın hayalet uçağı buluşundan 20 yıl sonra açıkladığını ve alanında uzman kişilerin ''bilim ve teknoloji bugün bizim bildiğimizden 25 yıl daha ileridedir'' açıklamalarını düşündüğümüzde milletlerin devletler tarafından uzaylı,terör,kriz gibi suni gündemlerle nasıl yönlendirilip gerçekte ne yaptıklarını nasıl gizlediklerini eminim ki daha iyi anlayacaksınızdır

İlk olarak bu videoyu;

Illuminati'nin Ufosu

Ardından da kanıt olarak bu görüntüyü izlemenizi tavsiye ederim;

Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli

Aslında konuyu makale biçiminde derleyip videoları yazı arasına koyacaktım ama her zaman ki gibi sabırsızım ama makale inşbir hafta içerisinde hazır olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..

Eski 09-15-2010   #2
JOKER

Ben ufoların masal olduğunu düşünmüyorum zaten mantıklı baktığımızda evrende o kadar gezegen sistem ve galaksi varki bunlardan sadece dünyada hayat var demek sadece hayalperestlik olur
ilk video ile ilgili bir çok şeye katılıyorum süper güçlerin biryerlere saldırmak için mutlaka bir bahaneleri hep vardır zaten

ikinci video ise çok eski tarihli ufoya benzer bir araç yapmaya çalışmışlar ki hala çalışmalar sürüyor
alet uçamıyor bile :D
bu arada gizli çalışmalarla ufoya benzer gelişmiş araçlar yapmış olabilirler buna lafım yok ama bu ufoların olmadığı anlamına gelmez

Size önerim Eric von Daniken in Tanrıların Arabaları adlı kitabını okumanız orda gayet açık ve net bir şekilde delilleriyle birlikte dünya dışı varlıkların varolduğunu ispatlamaktadır

Güzel paylaşım Teşekkürler

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-16-2010   #3
Emel Tns

Böyle konularda teori üretmek çok zor değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-16-2010   #4
VANDETTA

Alıntı:
Emel Tns tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Böyle konularda teori üretmek çok zor değil

Tabiki de değildir
Ortadaki görüntü çok eski,daha renkli tvler icad edilmeden,bilinenin aksine cisim kanatsız yerden havanladırılarak hareket ettirilmiş,bu şekilde projenin rafa kaldırıldığını düşünmek çok basit olur,sonuçta uçmada bir çığır açılmış,teknik anlamda dünyanın 60 yıldır büyük bir sıçrama yaptığı açıktır,bu makineyi es geçebileceğine hiç ihtimal vermiyorum
Ama dediğiniz gibi hepsi bir teori

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com