![]() |
Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli.. |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..Amerika'nın hayalet uçağı buluşundan 20 yıl sonra açıkladığını ve alanında uzman kişilerin ''bilim ve teknoloji bugün bizim bildiğimizden 25 yıl daha ileridedir'' açıklamalarını düşündüğümüzde milletlerin devletler tarafından uzaylı,terör,kriz gibi suni gündemlerle nasıl yönlendirilip gerçekte ne yaptıklarını nasıl gizlediklerini eminim ki daha iyi anlayacaksınızdır ![]() ![]() ![]() İlk olarak bu videoyu; Illuminati'nin Ufosu Ardından da kanıt olarak bu görüntüyü izlemenizi tavsiye ederim; Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli ![]() ![]() Aslında konuyu makale biçiminde derleyip videoları yazı arasına koyacaktım ama her zaman ki gibi sabırsızım ama makale inş ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli.. |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..Ben ufoların masal olduğunu düşünmüyorum zaten mantıklı baktığımızda evrende o kadar gezegen sistem ve galaksi varki bunlardan sadece dünyada hayat var demek sadece hayalperestlik olur ![]() ilk video ile ilgili bir çok şeye katılıyorum süper güçlerin biryerlere saldırmak için mutlaka bir bahaneleri hep vardır zaten ![]() ikinci video ise çok eski tarihli ufoya benzer bir araç yapmaya çalışmışlar ki hala çalışmalar sürüyor alet uçamıyor bile :D bu arada gizli çalışmalarla ufoya benzer gelişmiş araçlar yapmış olabilirler buna lafım yok ama bu ufoların olmadığı anlamına gelmez ![]() Size önerim Eric von Daniken in Tanrıların Arabaları adlı kitabını okumanız orda gayet açık ve net bir şekilde delilleriyle birlikte dünya dışı varlıkların varolduğunu ispatlamaktadır ![]() ![]() Güzel paylaşım Teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Emel Tns
|
![]() Cevap : Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..Böyle konularda teori üretmek çok zor değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Hala Ufo Masalına İnananlar Mutlaka İzlemeli..Tabiki de değildir ![]() ![]() ![]() Ortadaki görüntü çok eski,daha renkli tvler icad edilmeden,bilinenin aksine cisim kanatsız yerden havanladırılarak hareket ettirilmiş,bu şekilde projenin rafa kaldırıldığını düşünmek çok basit olur,sonuçta uçmada bir çığır açılmış,teknik anlamda dünyanın 60 yıldır büyük bir sıçrama yaptığı açıktır,bu makineyi es geçebileceğine hiç ihtimal vermiyorum ![]() ![]() ![]() Ama dediğiniz gibi hepsi bir teori ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|