|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
durdurulması, taleplidirdilekçesi, yürütmenin |
![]() |
Yürütmenin Durdurulması Taleplidir.Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yürütmenin Durdurulması Taleplidir.DilekçesiYürütmenin Durdurulması Taleplidir ![]() SİVAS İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA Gönderilmek Üzere NÖBETÇİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE ERZİNCAN DAVACI : Adı ve Soyadı T ![]() ![]() Adres DAVALI : Erzincan Valiliği/ERZİNCAN DAVA KONUSU : İptal davası İDARİ İŞLEMİ ÖĞRENME TARİHİ : …/…/… TALEP KONUSU : Ehliyetimin 5 yıl süre ile geri alınmasına dair kararın iptaline karar verilmesi dileğidir ![]() AÇIKLAMALAR : 1- 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 48/5 md ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bana olaya tarihi olan 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Ailem bu kazanın oluşumunda suçluyu bulmak ve şu an ticari hayatımın iyi gitmemesi nedeniyle alacak – verecek meselesinden mi kaynaklandığını araştıracaklarından bu korku ve endişe ile polise bu şekilde beyanda bulundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- 2004 yılında ehliyetime el konulduğu için polis tarafından bu durumum sabıkalıymışım gibi telakki edilerek haksız yere tutanak tanzim edilip ceza verilmiştir ![]() ![]() 5- Olayda görgü tanığı bulunamamış bana ait motosiklet ile kaza yaptığım doğru ise motosiklet olması gerekirken bu bulunamamış buna rağmen bana 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DELİLLER : Trafik Ceza Tutanağı idari para cezası kararı icra evrakları vs ![]() ![]() HUKUKİ NEDENLER : İlgili mevzuat ![]() SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda arz edilen nedenlerle haklı davanın kabulü ile öncelikle yargılamanın uzun sürme ihtimali ve benim esnaf olmam ve araçlarımı kullanmak zorunda olmam dolayısıyla mağduriyetim nedeniyle müvekkilimin ehliyetini geri alabilmesi için yürütmenin durdurulmasın a tesis edilen ehliyetimin 5 yıl süre ile geri alınması cezasının iptaline yargılama giderlerinin karşı tarafa yükletilmesine karar verilmesini saygıyla talep ederim ![]() Davacı Adı ve Soyadı İmza
![]() |
|