![]() |
Tehdit Hakaret Eşyaya Zarar Verme Mahkeme Kararına Riayetsizlik Suçundan Dolayı Şikâyet Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tehdit Hakaret Eşyaya Zarar Verme Mahkeme Kararına Riayetsizlik Suçundan Dolayı Şikâyet DilekçesiTehdit Hakaret Eşyaya Zarar Verme Mahkeme Kararına Riayetsizlik Suçundan Dolayı Şikâyet Dilekçesi CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA ERZİNCAN MÜŞTEKİ : Adı ve Soyadı T ![]() ![]() Adres ŞÜPHELİ : Adı ve Soyadı (Açık Kimliği) Adres SUÇ : Tehdit hakaret eşyaya zarar verme mahkeme kararına riayetsizlik SUÇ TARİHİ : …/…/… AÇIKLAMALAR : 1- Pazar günü sabah kendi arazime giderek bana ait olan söğüt ağaçlarının kuru odunlarını toplamak istediğimde B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ayrıca beni tutuklattıracağından bahsederek beni tehdit etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DELİLLER : Her tür delil ![]() HUKUKİ NEDENLER : TCK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SONUÇ VE İSTEM : Şüphelinin cezalandırılması için hakkında kamu davası açılmasına Üzümlü Sulh Ceza Mahkemesinin 2003/41–31 E ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteki Adı ve Soyadı İmza
![]() |
|