Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçesi, emniyeti, hakaret, suçundan, suiistimal, sövme, şikayet

Hakaret Sövme ve Emniyeti Suiistimal Suçundan Dolayı Şikâyet Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
ERZİNCAN

MÜŞTEKİ : Adı ve Soyadı TC Kimlik No:

Adres

ŞÜPHELİ : Adı ve Soyadı

Adres

SUÇ : Hakaret – Sövme – Emniyeti Suiistimal

SUÇ TARİHİ : …/…/…

AÇIKLAMALAR :

1- Erzincan ili Geçit Beldesi Belediye Encümen üyesiyim Şüpheli K I bir önceki dönemde Geçit Beldesi Belediye Başkanı idi Bu dönemde eşi S I Geçit Beldesindeki bayanları anonsla bir araya toplayarak esnafları dolaşarak fakir üniversite öğrencileri için sosyal bir fon kurulacağını vaat etmiş ve bayanlardan ve esnaftan paralar toplamıştır Bu paraları belgelendirmemiş ve vaat ettiği gibi sosyal bir fon da kurulmamıştır

2- Ben bunu fark edip de karşı çıktığım zaman da beni ve ailemi rahatsız etmeye başlamıştır En son yapılan yerel seçimlerde seçimi kaybetmiş olmasının da verdiği hırsla Belediyemiz tarafından yapılan halka açık Bütçe Toplantısına dinleyici olarak girmiş ve izin almaksızın konuşmaya başlamış ve “ben sizin takipçinizim ensenizdeyim kaybettiğimi sanmayın” gibi tehditlerde bulunmuştur Bu yaptığı hareketlere toplantı esnasında orada bulunan Belediye Encümen üyeleri ve Belediye Başkanı da tanıklık etmiştir Şüpheliden şikâyetçiyim

DELİLLER : Her tür delil

Tanıklar: Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres

HUKUKİ NEDENLER : TCK md 125 155 ve ilgili mevzuat

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda kısaca açıklandığı üzere şüpheli hakkında kamu davası açılmasına ve cezalandırılmasının sağlanmasına karar verilmesini saygıyla talep ederim …/…/…

Müşteki vekili
Avukat Adı ve Soyadı
İmza

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com