|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakaret, hakaretler, kitapişte, kitaptan, türklere, yağdıran |
![]() |
Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan Hakaretler |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklere Hakaret Yağdıran Kitap
Almanya’da geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ve ülkedeki Türk azınlığı yerden yere vuran “Almanya kendini yok ediyor” adlı kitabı Almanya’da satış rekorları kırıyor ![]() Alman Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi Thilo Sarrazin, kitabında Türk ve Arap göçmenlerin, Almanların zeka seviyesini düşürdüğünü söylüyor, “müezzin sesi duymak istesem doğuya gider orada yaşarım” ifadelerini kullanıyor ![]() İşte Türklere Kitaptan Hakaretler
![]() |
![]() |
Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan Hakaretler |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklere hakaret edenler Almanya'dan önce Türkiye'de sevilip sayılıyor,Türkan Saylan örneğinde olduğu gibi ![]() ![]() ![]() Bir hikaye anlatılır kaynağını tescil edemesemde almanları fransızların elinden Osmanlı'nın direk neferi değil çuval içinde gönderilmiş üniformaları kurtarmıştır,hikayeyi bilenler bilir ![]() Benim asıl sorgulamak istediğim şeyse Osmanlı'mı yoksa Türkiye'mi?Resmi basının ağzından Türkiye diyecek olanlar Necip Fazıl Kısakürek'in Gençliğe Hitabesinde bahsettiği 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan Hakaretler |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklerin zekasını küçümseyen felç beyinli yazarımız amerikanın en büyük üniversitelerinde ilk on sıralamasında en çok Türk isimleri var ![]()
![]() |
|