|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atamalarının, bakanlığı, bildirdi, edilmeyeceğini, eğitim, iptal, milli, öğretmen |
![]() |
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen Atamalarının Iptal Edilmeyeceğini Bildirdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen Atamalarının Iptal Edilmeyeceğini BildirdiMilli Eğitim Bakanlığı'ndan KPSS açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarının iptal edilmeyeceğini bildirdi ![]() Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili iddialar üzerine, 31 Ağustos 2010’da gerçekleştirilecek 30 bin kadrolu öğretmen atamasına ilişkin iptal taleplerinin medyada yer aldığı belirtildi ![]() 10 ve 11 Temmuzda yapılan KPSS’de soruların çalındığı ve kopya çekildiği iddialarının ÖSYM tarafından araştırıldığı ifade edilen açıklamada, konuyla ilgili olarak Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() KPSS’de kopya çekildiğine veya soruların elde edildiğine ilişkin iddianın özellikle "eğitim bilimleri" testinde 350 adayın tam puan almasına yönelik olduğu kaydedilen açıklamada, şöyle denildi ![]() "ÖSYM hem söz konusu 350 adayı hem de sınavdan yüksek puan alan adayları tek tek araştırmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|