Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gereksinimleri, kayıt, sistem, tivibu, yapma

Tivibu Sistem Gereksinimleri ve Kayıt Yapma

Eski 08-09-2010   #1
Şengül Şirin

Tivibu Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows PC: X86 veya x64 500-megahertz (MHz) ya da 128-megabytes (MB) RAM ‘e sahip daha yüksek işlemcili bir sistem
Tivibu Uyumlu İşletim Sistemleri

• Windows Vista : Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7, Firefox 2 ve 3
  • Windows 7: Windows Internet Explorer 8, Firefox 2 ve 3
  • Windows Server 2008: Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7, Firefox 2 ve 3
  • Windows Server 2008 R2: Windows Internet Explorer 8
  • Windows XP SP2 ve SP3: Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7,Internet Explorer 6, Firefox 2 ve 3
  • Windows 2000 SP4 +: Internet Explorer 6
  • Windows Server 2003 (excluding IA-64): Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7,Internet Explorer 6, Firefox 2 ve 3
İşletim sistemi tarafında güncellemeler yapması nedeniyle Internet Explorer 80 Tivibu Playerin daha iyi çalışmasını sağlamaktadır
Tivibu’yu Mac ve Linux işletim sistemlerinde kullanabilir miyim ?
Tivibu’nun Mac ve Linux işletim sistemlerinde kullanımına ilişkin çalışmalar henüz devam etmektedir

Tivibu Kayıt İmkanı

Tivibu’da streaming esnasında PC’nin cache’ine kayıt yapılıyor mu?
Cache kaydetse bile DRM sorgulaması isteyeceğinden izleme olasılığı bulunmamaktadır
Tivibu yayın akışı kaç dakika (ne kadar süreyle) pause edilebiliyor?
Pause özelliği başlangıçta 15 dk daha sonra 30 dk olarak sunulacaktır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com