![]() |
Kibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Bursu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı BursuKibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Bursu Burs Veren Hayır Kuruluşları Okumanın çok zor olduğu bir dönemde hayırseverlerin kurduğu kurumlar, birtakım maddi imkânsızlıklardan dolayı eğitimde zorluklar yaşayan öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyorlar ![]() Ülkemizde en pahalı alanlardan biri de hiç şüphesiz eğitimdir ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim ve okumanın çok zor şartlar altında gerçekleşmesinde dolayı bir çok öğrenci eğitimine maddi imkansızlıklardan dolayı ya ara veriyor ya da hiç okuyamıyor ![]() ![]() ![]() Bu yükleri gidermek için kurulan kurum ve kuruluşlardan biri de, Kibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı ‘dir… Kibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı İlk, orta, yüksek ve lisans üstü eğitim düzeylerinde okuyan, araştırma ve inceleme yapan yetenekli, maddi olanaktan yoksun çocuklara ve gençlere, burs veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|