Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, abiding, citizen, law, türkiye, şubat

Law Abiding Citizen (13 Şubat 2010 Türkiye)

Eski 06-27-2009   #1
1die

Law Abiding Citizen (13 Şubat 2010 Türkiye)

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen" follows a successful assistant DA (Butler) who finds himself at the center of a vigilante plot hatched by a traumatized victim of the legal system (Foxx) Foxx's character is devastated to learn that, because of a plea bargain, one of his wife and daughter's murderers will be set free So he unleashes revenge on the killers and those who made the deal
Law Abiding Citizen (2010)
Yönetmen: F Gary Gray
Tür: Drama,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Konu: An everyday guy decides to take justice into his own hands after a plea bargain sets his family's killers free His target: The district attorney who orchestrated the deal
Oyuncular (ilk 5): Gerard Butler, Leslie Bibb, Michael Gambon, Jamie Foxx, Regina Hall

IMDB: Law Abiding Citizen (2010)

jamie foxx gerard butler catherina zeta jones gibi isimlerin bulundugu bir gerilim filmi frank darabont kamera arkasına gecmişti ama anlaşamayınca film fgary gray gitti vizyon tarihide ertelendi 2010 da cıkmadı düşünlüyor

Gösterim Tarihi: 13 Şubat 2010 (Türkiye)

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Law Abiding Citizen (13 Şubat 2010 Türkiye)

Eski 08-02-2010   #2
KRDNZ

Cevap : Law Abiding Citizen (13 Şubat 2010 Türkiye)

Güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim:)

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com