Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ameliyatla, erkek, genç, kız, oldu

Genç Kız, Ameliyatla Erkek Oldu

Eski 08-01-2010   #1
Şengül Şirin

Genç Kız, Ameliyatla Erkek Oldu

Genç kız, ameliyatla erkek oldu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturan 21 yaşındaki KK, kendisini erkek gibi hissettiğini söyleyip ameliyatla cinsiyetini değiştirdi Bacak ve koldan alınan parçalarla erkek cinsel organı yapılan KK'nin operasyonunun başarılı geçtiği bildirildi Mavi nüfus cüzdanına kavuşacağı için çok sevindiğini söyleyen KK, “İstesinler askerlik de yaparım” dedi

Alanya'da kadın kuaförlüğü yapan KK, kendisini kadın gibi hissetmediğini, kızlara ilgi duyduğunu söyleyip ameliyatla erkek olmaya karar verdi İki yıl süreyle psikolojik olarak kendisini operasyon için hazırlayan genç kız, ailesini de ikna edince ameliyat masasına yattı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda 7 saat süren ameliyatla erkek olan KK, kendisine geldikten sonra, “Mavi nüfus cüzdanıma kavuşacağım için çok sevinçliyim İstesinler askerlik de yaparım” diye konuştu

11 YAŞINDA ANLAMIŞ

Erkeksi duygular taşıdığını 11 yaşında anladığını ve o günden beri kendisini hiç kadın gibi hissetmediğini belirten KK, şunları söyledi:
“Toplumun ne dediği, ya da ne diyeceği önemli değildi benim için Önce ailemi ikna ettim Sonra doktorlar sayesinde kendimi psikolojik olarak erkekliğe hazırladım Kimseden birşey saklamanın, gizlemenin gereği yoktu Doktorlar, mikro cerrahinin en son teknikleri ile ameliyatımın yapılacağını söylediler Kararımı verdikten sonra tetkikler yapıldı Sol kolumdan aldıkları parça ve sağ bacağımdan alınan deri ile erkek cinsel organım oluşturuldu Daha geçireceğim operasyonlar var Henüz çok yeni İki haftalık oldum Yapılacak operasyonlar sonunda sertleşme de olacak Sanırım üç ya da dört ay sonra da normal işlevini kazanacak yeni organımla erkek olarak yaşamıma devam edeceğim Çok mutluyum, gelecekten umutluyum, yeni bir hayat beni bekliyor

‘EVLENMEK İSTERİM’

Sevdiği bir kız arkadaşı olduğunu söyleyen KK, ameliyata karar verdikten sonra ondan ayrılmak zorunda kaldığını anlattı KK, “Gönlümün bir başka sultanını elbette bulacağım Aşık olup evlenmek isterim” dedi
Ameliyatı yapan Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr Ömer Özkan, KK'nin rahim ile yumurtalıklarının alındıktan sonra cinsel organla ilgili operasyonu yaptıklarını söyledi Doç Dr Özkan, “Hastamıza protez takıldıktan sonra sertleşme de olacak” diye konuştu

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com