![]() |
Gizemin Nefesi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
murteza34
|
![]() Gizemin Nefesi..Bir rengi tutuyorum kollarından usulca Kara benziyor ,yaza benziyor, ışığa Koluna giriyorum yürüyen zamanın Çekiyor beni, sevinç dolu bir sarhoşluğa ![]() ![]() Hangi mevsimdir ihtiyarlık Hangi çiçeğin sararır benzi Bir harfe mi gizlenir savurganlık Gölgelere mi saklanır gözlerin izi ![]() Nerede top koşturan çocuklar Nerede birlikte koştuğumuz çomar Hangi duvarın ardında saklambaç Nerede ,salıncaklar kurduğumuz ağaç ![]() Evin önünden süzülerek akan dere Şimdi nereleri geçiyorsun Bir beyaz kâğıttan yaptığım kayık Taşa mı takıldın ,eriyor musun ![]() Bir minik havuza buse konduran mehtap Tutar mı şelalenin nazlı yüreğinden Açar mı akşamları mavi vazolarımızda Odalarımıza şavkı vuran yıldızlar ![]() Kırlara sevdasını serpen rüzgâr Konar mı papatyaların ıtırdan sinesine Göle inen sevdalı kuşlar ,söğüde sığınan kumrular Bir lahza içer mi can suyundan ![]() Şimdi uzakta bir resim taşır dostlar Ardında alevden şu dizeler yazılı : “hayat akan bir sudur ,bir gün gelir ki kurur Bu sönük hayalim ,ebedi sizde durur !” ![]() Yaslı bir bulut gibi yağmur gibi can gibi Üzerimizde yalnızlığın nefesi Bir kalem, bir mermer, bir anlık heyecan Açılıyor gibi ufkun nurdan perdesi ![]() ![]() temmuz/2010/İstanbul |
![]() |
![]() |
|