07-20-2010
|
|
seyito
|
Eşini Bıçak ve Baltayla öldürdü, Kızlarını Yaraladı
İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, tartıştığı eşini, bıçak ve baltayla öldürdü, kavgayı ayırmaya çalışan 2 kızını da yaraladı
Olay, bugün saat 03 00 sıralarında meydana geldi Uzun bir süredir işsiz olan 6 çocuk babası T A , iş bulamadığı için evlere gündelik temizliğe giden eşi Songül A ile tartışmaya başladı Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce sinirlerine hakim olamayan T A , cinnet geçirip mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ve baltayla eşi Songül A 'ya saldırdı Bu sırada kavgayı ayırmak için babalarının önüne geçen kızı Rabia A (17) vücudunun çeşitli yerlerinden, T A 'nın diğer kızı Ebru A ise sol koluna isabet eden bıçak ve balta darbeleriyle yaralandı Cinnet getiren koca ardından eşi Songül A 'yı göğsünden 1, sol koltuk altından 2 bıçak ve balta darbesiyle yaralayıp öldürdü
KÜÇÜK ÇOCUK YARDIM İSTEDİ
Gözleri önünde iki ablası yaralanan, annesi ise öldürülen ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi Emine A panik içinde sokağa çıkıp komşulardan yardım istedi Vatandaşların durumu bildirdiği polis olay yerine geldi Eve girip korkunç manzarayla karşılaşan polis, teslim olan T A 'yı gözaltına alıp olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı Sağlık ekipleri Songül A 'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirledi Olay yerinde ilk müdahalede bulunulan ve şok geçiren Rabia A ve Ebru A ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ebru A 'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi
ENGELLİ ÇOCUK ÇOCUK BÜROYA TESLİM EDİLDİ
Olay yerindeki incelemenin ardından Songül A 'nın cesedi otopsi için çağrılan cenaze aracıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı Olayın yaşandığı dakikalarda evin balkonunda uyuyan çiftin zihinsel engelli oğulları Osman A (12) çocuk şube ekiplerine teslim edildi Çiftin yakınları ile Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Bölümü'nde okuyan ve Çeşme'de staj yaptığı öğrenilen oğulları Yusuf A olayı haber alıp geldikleri evde aldıkları acı haber üzerine sinir krizi geçirdi
Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi
|
|
|