![]() |
Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS] |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS]Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS] Bu paylaşımda Virtual Pc 2007 ile sanal makine kurulumunu anlatacağım ![]() Bilgisayarınızda kurulu olan işletim sistemini beğeniyorsunuz ama başka bir işletim sistemini denemek istiyorsunuz,yada pc’yi kapatıp açmadan diğer işletim sistemini de kullanmak istiyorsunuz,yada Vista kullanıyorsunuz ama kurmak istediğiniz program sadece xp’de çalışıyor yada kuracağınız programdan emin değilsiniz acaba PC’me zarar verirmi kasarmı gibi endişeleriniz var işte bu ve benzeri durumlarda Virtual Pc bize gereken kolaylığı sağlıyor ![]() Öncelikle benzerleri içerisinde PC’yi en az yorarak gereken verimi sağlayan ayrıca Microsoft’a ait olduğu için donanım ve yazılımlarla sorunsuz çalışan bu Proyu aşağıdaki linkten çekelim ![]() Link: http://rapidshare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rar Pass:ByBetho İşlemleri anlatırken sadece İleri (Next ) tıklamanız gereken yerlere açıklama yazmadım kırmızı kutu içine aldım,açıklama gereken yerlerde ise yine kutu içerisinde açıklamalar var resimlerde ![]() ![]() Resimleri takip ederek doğru sıralamayı yaptığınızda sanal makineniz sorunsuzca yüklenip çalışacaktır Makinenizin Ram ve işelmcisi çook çok iyi ve yüksekse aynı anda birden fazla sanal PC kurabilirsiniz ![]() Ve bunların her birine de ayrı işletim sistemi yükleyebilirsiniz… Size de PC’yi açıp kapamadan ayrı ayrı işletim sistemlerini kullanmanın zevkini yaşamak kalıyor ![]() Arkadaşlar sanal makineden fareyi çıkarmak için yani kendi makinenize döndürmek için Cntrl+Alt+Delete tuş kombinasyonunu kullanın ![]() ![]() Resimler aşağıda ve işlem sırasına göre verilmiştir ![]() ![]() Önemli Not:Yazacağınız yorumlar ve teşekkür tıklamaları bizlerin upload ve paylaşım iştiyakini arttıracaktır bunu sakın unutmayın Türk Milleti sadece sömürmek için gelmemiştir bu dünyaya paylaşmak nasıl bir erdemse teşekkür etmek ve yorum yazmakta öyle erdemdir… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS] |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS]07 ![]() ![]() ![]() Bağlantılarımızda herhangi bir sorun yaşıyorsanız bizi bilgilendiriniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|