|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
harika, manzaralar, tarafından, ülkemizin |
![]() |
Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika Manzaralar |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika Manzaralar![]() Antalya Kemer ![]() Manavgat Şelalesi ![]() Fethiye Göcek Yassıca adaları ![]() Halfeti Gümüşkaya köyü ![]() Ayasofya ![]() Maglora Kemeri / Alibeyköy İstanbul ![]() Atatürk Barajı ![]() Sümela Manastırı ![]() Ağrı Dağları ![]() Tuz Gölü'nde flamingolar ![]() Dalyan ![]() Meke Gölü / Konya ![]() Ruhban okulu Büyükada ![]() Kekova batık şehir ![]() Cennet Cehennem mağaraları / Mersin ![]() Alaçatı / İzmir ![]() Ösvank Kilisesi Erzurum ![]() Kapalıçarşı ![]() Tatvan Nemrut krateri ![]() Bergama ![]() Kuştul Manastırı / Maçka Trabzon ![]() İzmir Gediz deltası ![]() Atatürk Barajı ![]() Ölüdeniz'de paragliding
![]() |
![]() |
Cevap : Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika Manzaralar |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika ManzaralarGüzel yerler de kıymet bilen yok :( |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika Manzaralar |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ülkemizin Dört Bir Tarafından Harika ManzaralarKatılıyorum ysnkrs mesela ben trabzonluyum ama sümela manastırına hiç gitmedim,oysa her sene en az 2 kere giderim trabzona ama hala gidip göremedim oraları:)
![]() |
|