![]() |
Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdü |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdüMaç için 2 yaşındaki kızını öldürdü[/COLOR][/U][/B] Fanatik bir ABD'li taraftar Dünya Kupası maçı izlediği sırada sürekli ağlayan 2 yaşındaki üvey kızını döverek ölümüne neden oldu ![]() Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan ABD-Gana maçında bir aile trajedisi yaşandı ![]() ![]() ![]() ![]() Kızın ölümünün ardından 27 yaşındaki adam polis tarafından tutuklandı ![]() ![]() Cumhuriyet Haber Portalı
![]() |
![]() |
Cevap : Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdü |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdüE yuhhh oha çüş derim ben bu olaya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdüPsikopat adam yaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdüöyle adamı ben ağrı dağına bi gömerim 500 yıl sonra çinliler çıkaramaz ![]() ![]() haber için teşekkür mü etsem adama lanetmi etsem,küfürmü etsem ne etsem bilemedim böyle adamları sallandıracan(sadece zevk için ki acısı öyle çıkar)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Maç Için 2 Yaşındaki Kızını öldürdü |
![]() |
![]() |
|