![]() |
Yüz Kızartacak Potlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Yüz Kızartacak PotlarBir arkadaşıyla sinemaya gitmek üzere sözleşmişler
![]() Bizimkisi biraz gecikmiş ![]() ortalarda bir yerde oturan arkadaşını bulup soluna oturmuş ![]() arkadaşının sağ tarafında oturan biraz tuhaf görünümlü biri dikkatini çekmiş: - Oturacak başka yer bulamadın mı yaa? Kim o yanındaki karı kılıklı herif? Arkadaşının verdiği cevap bizim arkadaşı resmen mahvetmiş: - Kızkardeşim! O da gelmek istedi de! Gel de orada otur artık ![]() bahane bulup kaçmış hemen ![]() Bazıları pot kırar ama kırdığının farkında da olmaz ![]() okuyucularımızdan Abidin Acar hoş bir anısını şöyle anlatmıştı: Almanya''dan tatil için Türkiye''ye gelmiştik ![]() ![]() Amcamın eşi neredeyse bir sepet "yeşillik" koydu önümüze; tere roka köylerde kırlardan yenmek için toplanan çeşitli otlar falan ![]() Almanya''da pek bulamadığımız bu "yeşillikleri" tuz serpip serpip götürüyoruz ![]() sofrayı toplarken bize bir övgü göndermeyi de ihmal etmedi tabii: "Dün ineklerin önüne koydum yememişlerdi ![]() Bazısı sırf ilgili görünmek için üzerine vazife olmayan konularda konuşmayı sever ![]() sürmüş ![]() ![]() kayınpederiyle dükkanda otururken epeydir görmediği bir arkadaşı dükkana girmiş ![]() - Düğün ne oldu Mustafa? Sen hâlâ evlenmedin mi? - Hayır kısmetse ![]() ![]() - Bırak palavrayı ![]() ![]() Yaşıtların 3-5 çocuk babası oldu ![]() - Saçmalama ilhami kardeşim! (bu nası bi cümledir ALLAH'IM sana geliyorum ) - Oğlum sen nişanlanalı 2 seneye yaklaştı ![]() izin verir? Senin kız tarafı da biraz keriz galiba ![]() - Kes ilhami? Kess? Tanıştırayım kayınpederim ![]() - şey öyle mi heh he şey yani Mustafa''yı çok severim takılırım böyle heh he ![]() ![]() Evlenme demişken bir de boşanma potu anlatalım bari: Bir arkadaş eşinden ayrılmıştı ![]() ![]() "Bir baba olarak onların psikolojilerini sağlam tutmak için çırpınıp durduğum günlerdi" diyor "Yağışlı bir Pazar günü çocuklarla evde oturmaya onlarla bol bol sohbet etmeye kararlıyım ![]() arkadaş telefonla aradı ve ziyaret etmek istediğini söyledi ![]() ![]() Biraz sonra elinde film CD''leri ile geldi ![]() film'' diyerek VCD''ye bir film koydu ![]() Amerikan ailesinin dramını anlatıyor ![]() babalarına ''Sen melek annemizi hep üzdün ![]() türünden laflar ediyorlar ![]() ![]() yanında ''Biz boşandık'' mevzusuna da girmek istemiyorum ![]() gidince çocukları öteki odaya aldım ve ''Siz burada biraz oyun oynayın belki biz biraz özel konuşuruz'' dedim ![]() olsa iyi: - Hey çocuklar nerdesiniz yoksa filmi beğenmediniz mi? Gelin gelin esas bundan sonrası çok heyecanlı! ![]() ![]() Bazen de iltifat etmeye çalışırken pot kırarız ![]() birine "Maşallah hiç yaşınızı göstermiyorsunuz ![]() dedikten sonra sormuştum: " Sahi yaşınız kaç?" Verdiği cevap sanki cevap değil bir kazan kaynar suydu: - 42 yaşındayım! (derleme)
![]() |
Cevap : Yüz Kızartacak Potlar |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Yüz Kızartacak Potlarot meselesi güzeldi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yüz Kızartacak Potlar |
![]() |
![]() |
#3 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Yüz Kızartacak Potlarot meselesi süper xD |
![]() |
![]() |
|