![]() |
Bartının Yöresel Yemeği Pum Pum |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bartının Yöresel Yemeği Pum Pumbartının yöresel yemeği pum pum Malzemeler: 10 yemek kaşığı mısır unu, 150 gr ![]() 50 gr ![]() pastırma veya sucuk, 2 dilim ekmek, 6 su bardağı su, 1 yemek kaşığı salça, 1 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber ![]() Hazırlanışı: Bir tencereye mısır unu ve su konularak karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|