Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mechanic

The Mechanic

Eski 06-08-2010   #1
Şengül Şirin

The Mechanic

Yapım:2010- ABD
Tür: Dram , Aksiyon
Yönetmen: Simon West
Seneryo: Shane Salermo , Karl Gajdusek
Yapımcı: Michael Douglas , Robert Chartoff , Rob Cowan
Görüntü Yönetmeni : Eric Schmidt
Oyuncular: Jason Statham , Ben Foster , Donald Sutherland , Christa Campbell , Liam Ferguson
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2010

Özet
1972 yılında Charles Bronson’un duygusuz, soğukkanlı ve ultra profesyonel bir kiralık katili canladırdığı klasik bir kiralık katil filmi olan The Mechanic, yönetmen Simon West tarafından remake'lenip tekrar piyasaya sunuluyor

Mekanik, uluslararası boyuttaki bir yeraltı ögütlenmesinin, muhbirler ve olası düşmanlarını yok eden suikastçılarına verilen isimdir Arthur Bishop eli çabuk ve temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir Öyle ki örgütle arasında ki bir numaralı arabulucu olan "menejeri" Koca Harry'i dahi yoketmekten çekinmez

Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, müebbet yalnız olmanın üzerine getirdiği psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır İç çalkantıları ile boğuşurken Harry'nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com