![]() |
Kurtarın Interneti Bunların Elinden! |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Kurtarın Interneti Bunların Elinden!Vatandaşı çöksün, batsın, iflas etsin, sonra kendini köprüden atsın diye BU KADAR uğraşan T ![]() ![]() ![]() İki gündür devletin ağır bir kazığını yemiş bulunuyoruz ![]() TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) denilen kurum, YouTube yasağını ağırlaştırmak için yeni bir yola girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu iki yıl sonra fark eden TİB, İnternet servis sağlayıcılarına yeni bir uygulama getirdi ![]() ![]() ![]() Fakat bu arada şöyle harikulade bir şey ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ne oldu? TİB YouTube’un IP’sine erişimi engellerken bu servisleri de ulaşılmaz hale getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok! Kullanamıyorsun ![]() ![]() ![]() Neden? Çünkü âli devletimize göre bizler (the halk) Trakya ve Anadolu yarımadalarında toplanmış 70 milyon adet GERİ ZEKALIYIZ ![]() ![]() O kaka şeyleri (her ne iseler onlar) görmeyelim diye sitelerimiz yavaşlamış, dokümanlarımız erişilmez, analizlerimiz yapılmaz, google adwords’lerimiz görünmez olmuş, tabii kime ne ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada kullanıcı kaybedelim, iş kaybedelim, para kaybedelim, batalım, iflas edelim HİÇÇÇÇ önemli değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgi Teknolojileri ve İletişememe Kurumu’nun utanmadan yaptığı açıklama da şu: “Sonuç olarak www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokulur lafı benim ![]() ![]() ![]() Gördüğünüz gibi umurlarında bile değil: bu ülkenin vatandaşları mağdur olmuş, olmamış, batmış, çıkmış ve de üstelik kendi koydukları, KİMSENİN talep etmediği hıyar bir yasak yüzünden ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazıdan dolayı mahkemeye verileceğimi adım gibi biliyorum ama umurumda bile değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var mı şöyle dişli bir avukat? Tazminatın yarısını teklif ediyorum! ***** Çözüm: Uydu İnternet Şu an yapılması gereken tek şey: Topluca ADSL’yi bırakıp uyduya geçmek ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hakikaten bir rezalettir ![]() ![]() ![]() Araştırıp kamu oyuna “sunacağım” arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu Tönbekici
![]() |
Cevap : Kurtarın Interneti Bunların Elinden! |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kurtarın Interneti Bunların Elinden!Youtubeye niçin giremediğim şimdi anlaşıldı:)
![]() |
|