![]() |
Tehlikeli Yakınlaşma |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() Tehlikeli YakınlaşmaRotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” kampanyası kapsamında Kıbrıs'ın güneyinden Gazze'ye doğru seyreden gemilere iki İsrail gemisinin yaklaşmakta olduğu bildirildi ![]() Kıbrıs'ın 30 mil güneyinden Gazze'ye doğru giden "Mavi Marmara" gemisi ile diğer 5 gemi, hız kesmeden İsrail'in tatbikat yaptığı alana doğru yoluna devam ederken, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı yetkilileri, gemide bulunanlara, Kıbrıs açıklarında iki İsrail gemisinin kendilerine yaklaşmakta olduğunu söyledi ![]() Açıklamanın ardından gemide bulunanlara can yelekleri dağıltılırken, gemi ise hız kesmeden Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor ![]() Bu arada İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve İHH yöneticileri, milletvekilleri, gazeteciler, STK temsilcileri ve gemide bulunan aktivistlerin bir basın toplantısı yapacakları da belirtildi ![]() Kaynak: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Ps> Olayları merak edenler İnsani Yardım Vakfı'nın internet sitesinde 24 saat canlı bağlantı mevcut gemilere yada Türksat 3a ya çevrik bir anteniniz mevcutsa UYDU BİLGİLERİ: TÜRKSAT 3A - 11154 Horizontal - Yatay - Symbol Rate: 2222 FEC 5/6 kanalındanda izlemeniz mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|