![]() |
Tıp Mezunlarına ''online Eğitim Fırsatı'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tıp Mezunlarına ''online Eğitim Fırsatı''Hekimlerin mesleki bilgilerini güncel tutabilmesi için uygulanmaya başlanan web seminerleri sayesinde hekimler sorularını yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletip anında yanıt alıyor Hekimlerin mesleki bilgilerini güncel tutabilmesi için geliştirilen ücretsiz web seminerleri sayesinde, eğitimciyle kendi bilgisayarından iletişime geçen hekim sorularını, yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletip anında yanıt alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu amaçla, mezuniyet sonrası tıp eğitimi için diğer alanlarda yaygın olarak kullanılan uzaktan eğitim araçlarını hekimlerin hizmetine sunmayı düşündüklerini belirten Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar 13 webinar düzenlendi Uygulamayı, ilk olarak 12 Eylül 2009'da Online İnteraktif EKG Kursu şeklinde gerçekleştirdiklerini bildiren Kula, ''147 katılımcıyla yapılan uygulamanın memnuniyetwebinar düzenledik ![]() ![]() ![]() ![]() Temel amaçlarının eğitim olduğunu ve uygulamanın hekimlere ücretsiz sunulduğunu belirten Kula, ''Katılımcılar bu uygulamaların duyurulduğu webinarturkiye ![]() ![]() ![]() Amaç: ilk sanal kongre Tıp alanındaki eğitim ve bilimsel paylaşımlar için yapılan toplantıların yüksek maliyetleri olduğunu ifade eden Kula, bu uygulamaların önemli ekonomik tasarruf, ayrıca aynı miktarda maddi destekle daha fazla eğitimin yapılabilmesine olanak sağladığını bildirdi ![]() Hedeflerinin, konuşmacı ve katılımcıların eş zamanlı olarak sanal ortamda buluşup iletişime geçebilecekleri gerçek anlamda ilk sanal kongreyi gerçekleştirmek olduğunu bildiren Doç ![]() ![]() ![]() (Kaynak: AA)
![]() |
|