![]() |
Van’a Ermenice Tanıtım Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Van’a Ermenice Tanıtım RehberiKürtçe, Türkçe ve İngilizce bastırılan 'Van Turizm Rehberi'nin Ermenice versiyonunu da çıkartıldı 25 Mayıs 2010 Salı, 14:34:13 ![]() Van'ın 'çok dilli tanıtımı' için Van Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan rehberde, kentin tarihi, turistik, kültürel, sosyal, ekonomik ve diğer alanları ile ilgili detaylar bulunuyor ![]() ![]() Van Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüsamettin Öztürk, Van ilinin tanıtımı için daha önce Turizm Rehberi hazırlama konusunda bir karar aldıklarını belirterek, karar gereği şu ana kadar 4 dilde rehber hazırladıklarını Farsça rehberlerin de şu an baskıda olduğunu belirtti ![]() Öztürk, "Bu kitapçıklar Van'ın tanıtımına önemli bir katkı sunacak ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|