Şoförünün Esrar Merakı Kuşkan’ı Yaktı |
|
|
#1 |
|
peri
|
Şoförünün Esrar Merakı Kuşkan’ı YaktıŞoförünün esrar merakı Kuşkan’ı yaktı Polis aktör Fikret Kuşkan'ın arabasında uyuşturucu yakaladı 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 11:33:32 SİNEMA oyuncusu Fikret Kuşkan hakkında, otomobilinin torpido gözünde bulunan 1 22 gram esrarla ilgili savcılık soruşturma açtı Fikret Kuşkan, “Hayatımda esrar görmedim, sigara bile kullanmam” dedi Kuşkan, geçen mart ayında şoförü B T ’nin kullandığı otomobille Maslak’taki bir stüdyoya seslendirme yapmaya giderken Piyalepaşa Bulvarı’nda yol kontrolü yapan polisler tarafından durdurulmuş, otomobilin torpido gözünde kâğıda sarılı 1 22 gram esrar bulunmuştu Fikret Kuşkan, “Hayatımda esrar kullanmadım, görmedim Sigara bile içmiyorum Suçsuzum” diye konuştu Daha önce hiç esrar kullanmadığını söyleyen şoför B T ise şunları söyledi: “Esrarı olaydan iki gün önce Kasımpaşa ışıklarda tanımadığım bir kişiden deneme amaçlı 10 TL’ye aldım Aynı gün iki nefes çektim Hoşuma gitmeyince torpido gözüne koydum Fikret Bey’in suçu yok Pişmanım ”
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|