![]() |
An Ve Ölüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() An Ve ÖlümAn Ve Ölüm Küçük kızın kim olduğunu,onu sarmalayan sır perdesini,o gizemi öğrenmeden yeni bir belirsizlikle daha karşı karşıya kalmıştım ![]() Kimdi bu adam? Küçük kızı zorla nereye götürmek istiyordu ![]() Küçük kızın bağırma sesleri gitmemek için adamla cebelleşmesi ve ağlamaları yüreğime oturmuştu ![]() Gördüğüm bu manzara kanımı dondurmuştu ![]() ![]() -Kimsiniz? Ne istiyorsunuz? Bu kızı zorla nereye götürmek istiyorsunuz? Adam konuşmadan,yüzüme dahi bakmadan küçük kızı çekiştirerek götürmeye devam ediyordu ![]() Nasıl durduracaktım bu adamı? Kolundan tuttum,yakasına yapıştım,yalvardım,yakardım bir türlü vazgeçiremedim adamı ![]() Konuşmuyor hiçbir şey söylemiyor,aht etmişcesine küçük kızı adete yerde sürüklercesine götürmeye devam ediyordu ![]() Bense gücüm yettiğince mücadele etmeye küçük kızı ellerinden çıkarmaya çalışıyordum ![]() Adam garip giyimli,çelimsiz,zayıf,uzun boylu biriydi ![]() Üzerindeki elbiselerin hemen tümü yırtık,yamalı ve berbat bir şekilde kirliydi ![]() Üzerinde ağır bir koku vardı,sanki leş kokuyor gibiydi ![]() ![]() Küçük kızın çığlıkları,beni kurtarın biçimindeki yakarmaları,benimde çaresiz ağlayışlarım birbirine karıştı ![]() Yaşlı kadın hiç olan bitenleri umursamıyormuşcasına kapıda dikelip bizleri izliyordu ![]() Olan bitenlerden hiçbir şey anlamış değildim ![]() Ben küçük kızı kurtarmaya çalışırken o durmuş bize bakıyordu ![]() O an kan ter içinde kaldığımı,artık yapabilecek hiçbir şey kalmadığını hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() Son bir kez daha adama dönerek: -Lütfen kimsin,ne istiyorsun,bu küçük kızı nereye götürüyorsun? dedim Olmadı bu sefer de kızın kolunu tutarak, bende ters yöne çekiştirmeye adamın elinden çıkarmaya çalıştım ![]() Birden bu kızı bırak sesini işttim ![]() ![]() -Bu kızı bırak diyorum sana ![]() ![]() -Artık yeter bilemediğim o kadar çok şey var ki kafam karıştı bana ne anlatmaya çalışıyorsunuz ![]() Kimsiniz,ben neredeyim,ne yapmak istiyorsunuz? Ani bir krizin histeriği içindeydim ![]() ![]() O esnada küçük kızı unutmuştum ![]() ![]() Adamın söylediklerime ve krize sürüklenen ruh halime aldırdığı yok gibiydi ![]() Artık tümüyle çaresiz olduğumu kızı kurtarmaya gücümün yetmediğini anladım ![]() Çaresizce sımsıkıca tuttuğum küçük kızın kolunu bıraktım,ellerimin arasından kayıp gitti ![]() ![]() Çok garip bir şekilde küçük kızla kendi aramda bir benzerlik fark ettim ![]() Dönüp yaşlı kadına bakınca onunda bana benzer bir görünüme sahip olduğunu fark ettim ![]() Sonra kendime ve kendi çaresizliğime bakarak başımı avuçlarımın arsına alarak durduğum yerde oturup ağlamaya başladım ![]() Artık öldüğümü anladım ![]()
![]() |
|