05-13-2010
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Arjantin Bifteğinin özelliğini Biliyormusunuz_
Arjantin Bifteği
Avrupa jet sosyetesinin ve bütün dünyadaki Batı orijinli lüks lokantaların en gözde yemeği Arjantin Bifteğidir Öyle bir ettir ki; bıçakla değil,çatalınızla hafif temas ederek,sanki tabağınızdaki helvadan bir parça alır gibi ,rahatlıkla yersiniz
Arjantin bifteği elde etmek için sığır yahut benzeri hayvanlar,daha doğduğunda ayakları bağlanır ve sol yanına yatırılır Ve eti yenilebilecek kıvama gelinceye kadar,ayakları bağlı olarak hep sol yanının üstünde yatarak büyür Kas,sinir yapmasın,eti sertleşmesin diye,hayvanın ayakları asla çözülmez ve yürütülmez Hayvanın bifteği yenirken,irmik helvası kaşıkla alınır gibi,
çatallar eti rahatça koparılabilir
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
|