05-07-2010
|
|
Şengül Şirin
|
Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök, Saç Nakli Yaptırdı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, saç nakli yaptırdı
Özkök, dün CNN Turk televizyonundaki Ayşenur Arslan'ın sunduğu 'Medya Mahallesi' programına katıldı Hürriyet'in eski Genel Yayın Yönetmeni, Arslan'ın 'Saç ektirdiniz mi?' sorusuna 'Saç ekimi değil, nakli yapıldı ' cevabını verdi Ertuğrul Özkök, nakil operasyonunu şöyle anlattı: 18 yaşında saçlarım dökülmeye başladı Ergenlik dönemimde her sabah uyandığımda yatağımda 20-30 tane saç görüyordum O zamandan korkmaya başlamıştım kel kalacağım diye Saç naklinde saçınızın bir tarafından saç alıp öteki tarafına naklediyorlar Benim kafama da yaklaşık 2 bin 500 kök ektiler '65 yaşında adamsın, niye saç ektiriyorsunuz?' derseniz, tamamen kendimle ilgili bir şey Sabahları yıkanırken elime saç gelsin istiyorum
İKİSİ DE AYNI ŞEY FARKI YOK
CLINIC İstanbul'dan Plastik Cerrahi ve Rekonstrüftif Uzmanı Op Dr Oytun İdil, saç ekimi ile saç nakli ifadeleri arasında bir fark olmadığını söyledi İdil, 'Saç ekiminde, enseden nakledilecek kökler, tek tek foliküler ünitelerin özel bir aletle alınmasıyla elde edilir ve alın bölgesine nakledilir Yoksa ikisi de aynı şey demektir'diye konuştu
Akşam
|