![]() |
Özür Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Özür MesajlarıÖzür Mesajları ![]() ♥ Özür dilerim seni aramadığım için ![]() ♥ Merhaba, öncelikle sizden özür dilemek istiyorum ![]() ![]() ♥ Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bilirsin bir karıncayı bile incitmem… Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu ![]() ♥ Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum… Lütfen, lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet! Tekrar yazıyorum ![]() ![]() ♥ Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin… Birtaneciğim seni çok seviyorum? ♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor… Yok nafile uyku tutmuyor… Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda… Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim… Bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum! Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim? Seni seviyorum! ♥ Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim ![]() ♥ Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden ![]() ♥ Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim ![]() ♥ Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni ama inan çok üzgünüm… Bugün için özür dilerim ![]() ![]() ♥ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte ![]() ![]() ♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor? Yok nafile uyku tutmuyor çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda… Tüm kalbimle özür diliyorum ![]()
![]() |
|