![]() |
Hasret Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hasret MesajlarıHasret Mesajları ![]() ♥ unutulanlar unutanlari asla ama asla unutmaz ! ♥ merhaba özlenmesi en güzel insan ![]() ![]() ♥ ya değerimi bileydin ya da değerin kaybolmadan geleydin ♥ Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin ![]() ![]() ♥ Sabahları seviyorum, insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim… Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda ♥ Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden, Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden… :(( ♥ Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır ![]() ♥ Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin ![]() ![]() ♥ Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa götüremez karanlığımı… ♥ Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık, üzgün ve paramparça SENSIZ… ♥ Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler… ♥ Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim… ♥ HEY SEN! sen,seni özleyenin haberinden,habersizce özlemle özlenmektesin ![]() ![]()
![]() |
|