![]() |
Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Duvar YazılarıDuvar Yazıları ♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın ![]() ![]() ♥ Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli ![]() ![]() ![]() ♥ Anasına bak, babasından dayak ye ![]() ![]() ![]() ♥ Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun ![]() ![]() ![]() ♥ Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır ![]() ![]() ♥ Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi ![]() ![]() ♥ Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() ♥ Benzinlikte sigara içmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! ♥ Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ![]() ♥ Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() ![]() ♥ Çevreci kızlarla çıkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Çok yaratıcıyımdır ![]() ![]() ![]() ♥ Eskiden kibirliydim ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Gül'ü seven abisine katlanır ![]() ♥ Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! ♥ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar ![]() ![]() ♥ İçerken araba kullanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var ![]() ![]() ![]() ♥ İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu ![]() ♥ Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir ![]() ![]() ![]() ♥ Kız o kadar kekemeydi ki "ben senin bildiğin kızlardan değilim" diyene kadar bildiğimiz kızlardan oldu ![]() ![]() ![]() ♥ Lütfen pisuara izmarit atmayın! Biz sizin kül tablanıza işiyoz mu ![]() ![]() ♥ Öğrenci aşık olursa dersleri balayına çıkar ![]() ![]() ![]() ♥ Paraya para demezdi, çünkü "r" leri söyleyemezdi ![]() ♥ Sabrın sonu resettir ![]() ![]() ♥ Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın ![]() ♥ Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Türküm,doğruyum,çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ♥ Yes abicim ![]() ♥ Bilmemek ayıp değildir, yeter ki bilmediğini çaktırma ![]() ![]() ♥ Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz ![]()
![]() |
|