![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Teşekkür ederim Rahatsız :) Birbirimizin adamı olmaya devam edelim :) Rahatsız'ın yazılarına bakmayın, gören de Rahatsız sanki eğlence müptelası, hayat arkadaşı değil sanır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
rebellious23
|
![]() isimsiz karanlık kardeşinde çok girişimci ve çok saygılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Teşekkür ederim rebellious, sen de içindekileri dökmesini biliyorsun :) Bir kitap yazmayı düşünüyorum, ama birkaç taneden fazla şiir yazmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Eh, hayalgücüm yüksek diyelim :) aisha'nın duyguları çok temiz anlayabildiğim kadarıyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
aisha
|
![]() ay çok mutlu oldum saolasın,yazdıklarının hepsi doğru ,iyi gözlemlemişsin ![]() isimsiz anladığım kadarıyla iyi,komik,sevimli biri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Teşekkür ederim aisha :)) aisha bu taraftan bakınca insanın içini ısıtan yazılarıyla dikkat çekiyor ve seviliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
aisha
|
![]() ya isimsiz için ne yazıyım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßu akSAm qorDuqum kaDarıyLA cevDet De az deiLmis yapTıkLarı geyiqe ßaKıLınCA :Pp~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
mate
|
![]() Rahatsız tek kelimeyle MÜKEMMEL biri ,az raslanan insanlardan ![]() ![]() ![]() Adamına göre muamele yapmayı iyi bilen iyi olan herşeyi hakeden bi adam ![]() ![]() Hep böyle kal toprakımmm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
rebellious23
|
![]() çok tanımıyorum ama konuştuğum kadarıyla seviyeli saygılı biri ama her kız gibi cadı :)) |
![]() |
![]() |
|