![]() |
Seni İstiyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni İstiyorum!Hiçbir duygumu ertelemedim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak ![]() Kaç gece yalnız geçti hesaplasana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kentin sokaklarında el ele dolaşabilirdik ![]() ![]() ![]() Bir şarkı sözleriyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki biz ne yaptık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içine bakıp "Seni Seviyorum" demek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni istiyorum eey yar! Canıma bir can daha katmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni İstiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Seni İstiyorum! |
![]() |
![]() |
#2 |
E-S'im
|
![]() Cevap : Seni İstiyorum!Ellerine sağlık gülgüzeli çok güzeldi her kelimesiyle haklısın gelicek gelicek mi bilmiyoruz o yüzden bu anı yaşamalıyız
![]() Bir saati yalnız geçirsek ![]() ![]()
![]() ![]() Suskunluğum asaletimdendir ![]() ![]() ![]() Her lafa vercek bi cevabım var elbet ![]() ![]() ![]() Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye ![]() ![]() ![]() Birde söyleyene bakarım adammı diye ![]() ![]() ![]() INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTUR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Seni İstiyorum!teşekurler tatlım ellerine saglık olsun superdi ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*selin*
|
![]() Cevap : Seni İstiyorum!çok güzel olmuş teşekkürler :) |
![]() |
![]() |