Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
harris, hayalet, robert, yazar

Hayalet Yazar - Robert Harris

Eski 04-11-2010   #1
Şengül Şirin
Icon7

Hayalet Yazar Robert Harris - Kitap Hayalet Yazar - Yazar Robert Harris

Hayalet Yazar

Berlin Film Festivali En İyi Yönetmen Ödülü

Dünyanın En Büyük Komplosunu Bir Adam Meydana Çıkaracak

“McAra’nın nasıl öldüğünü duyduğum an keşke bu görevi kabul etmeseydim dedim içimden Ama vazgeçmek için artık çok geç kalmıştım

Amerika’nın en ünlü sahillerinden birinde bir ceset bulunmuştur Vaka bir intihar gibi görünse de cesedin kimliği ortaya çıkınca aslında bunun bir cinayet olabileceği şüphesi kafalarda belirmeye başlar

McAra, eski İngiliz başbakanının anılarını yazmakla görevlendirilmiş bir hayalet yazardır Kitabı kaleme almaya başladığında bilmemesi gereken birçok sırrı öğrenmiş ve bu da hayatına mal olmuştu Onun ölümü belki de uluslararası güvenliği temelinden sarsacak olağanüstü bir komplonun parçalarından yalnızca biridir Ancak projeyi tamamlaması için gönderilen yeni hayalet yazar içinse bu görev bulunmaz bir fırsattır

Robert Harris

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com