Satış Tamam Memleket Süt’liman |
|
|
#1 |
|
delishhhh
|
Satış Tamam Memleket Süt’liman“Duydun mu lan, Rıdvan Tanju’yu dinletmiş, şeytanekon olmuş” filan derken, öbürü de “vay be, n’oluyo lan memlekette” diye şaşırırken, Samsun Limanı’nı sattılar iyi mi! * (Diyeceksiniz ki, o liman zaten iki sene önce satılmamış mıydı? Satılmıştı ama, ah o Danıştay yok mu Danıştay, durduruyordu ![]() ![]() Anca iki sene durdurabildi İttir kaktır sattılar )* Mustafa Samsun’a bi varacak ki “özel mülkiyettir” levhası, girilmez ![]() ![]() “Madem öyle, Ordu Limanı’na yanaşalım” dese![]() ![]() Satıldı “Çek Trabzon’a” dese, satıldı Rize? Gitti Hopa? Çoktan Dön Sinop’a? Satıldı Peki ya Ereğli? Geçmiş olsun “Yarımca da mı yoksa?” Yarımca da![]() * “Bana millete ait liman bulun kardeşim” dese, Anadolu’ya Karadeniz üzerinden ayak basabilmesi mümkün değil maalesef ![]() ![]() “Öbür tarafa giderim anasını satayım, Tekirdağ Limanı’na çıkarım, oradan yüze yüze karşıya geçerim” dese![]() ![]() Satıldı![]() * “Kır dümeni Ege’ye” dese ![]() ![]() Dikili, İzmir, Kuşadası, Marmaris’ten haberi yok tabii garibimin, komple![]() * “İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” dese ![]() ![]() Antalya gitti, Alanya gitti, Mersin gitti, İskenderun gitti, boydan boya![]() ![]() “Ana olmuyorsa, yavruya çıkayım” dese, Talat itiraz eder, BM filan der![]() * Demem o ki ![]() ![]() İsmet araya girip “illa millete ait olsun diye tutturma, liman limandır, çıkalım gitsin işte” diye ikna etmezse, Mustafa’nın işi zor![]() --------------------------------------- NOT: “Bir numara” belli oldu ![]() ![]() ![]() Ergenekon’un bir numarası ![]() Taraf’a baktım, yok ![]() Sabah’a baktım, yok ![]() Atlamışlar haberi ![]() ![]() ![]() İhbar edeyim bari ![]() Çarşamba günü Adana’da 4 yaşlı Arap taylarının katıldığı Ergenekon Koşusu yapıldı ![]() ![]() Kim “birinci” oldu biliyor musunuz?Özdil :) YILMAZ ÖZDİL |
|
|
|