![]() |
Satış Tamam Memleket Süt’liman |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Satış Tamam Memleket Süt’liman“Duydun mu lan, Rıdvan Tanju’yu dinletmiş, şeytanekon olmuş” filan derken, öbürü de “vay be, n’oluyo lan memlekette” diye şaşırırken, Samsun Limanı’nı sattılar iyi mi! * (Diyeceksiniz ki, o liman zaten iki sene önce satılmamış mıydı? Satılmıştı ama, ah o Danıştay yok mu Danıştay, durduruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Mustafa Samsun’a bi varacak ki “özel mülkiyettir” levhası, girilmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Bana millete ait liman bulun kardeşim” dese, Anadolu’ya Karadeniz üzerinden ayak basabilmesi mümkün değil maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Kır dümeni Ege’ye” dese ![]() ![]() ![]() ![]() * “İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” dese ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Demem o ki ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- NOT: “Bir numara” belli oldu ![]() ![]() ![]() Ergenekon’un bir numarası ![]() Taraf’a baktım, yok ![]() Sabah’a baktım, yok ![]() Atlamışlar haberi ![]() ![]() ![]() İhbar edeyim bari ![]() Çarşamba günü Adana’da 4 yaşlı Arap taylarının katıldığı Ergenekon Koşusu yapıldı ![]() ![]() ![]() Özdil :) YILMAZ ÖZDİL |
![]() |
![]() |
|