Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
memleket, satış, süt’liman

Satış Tamam Memleket Süt’liman

Eski 04-09-2010   #1
delishhhh

Satış Tamam Memleket Süt’liman

“Duydun mu lan, Rıdvan Tanju’yu dinletmiş, şeytanekon olmuş” filan derken, öbürü de “vay be, n’oluyo lan memlekette” diye şaşırırken, Samsun Limanı’nı sattılar iyi mi!

*

(Diyeceksiniz ki, o liman zaten iki sene önce satılmamış mıydı? Satılmıştı ama, ah o Danıştay yok mu Danıştay, durduruyordu Anca iki sene durdurabildi İttir kaktır sattılar)

*

Mustafa Samsun’a bi varacak ki “özel mülkiyettir” levhası, girilmez “Madem öyle, Ordu Limanı’na yanaşalım” dese Satıldı “Çek Trabzon’a” dese, satıldı Rize? Gitti Hopa? Çoktan Dön Sinop’a? Satıldı Peki ya Ereğli? Geçmiş olsun “Yarımca da mı yoksa?” Yarımca da

*

“Bana millete ait liman bulun kardeşim” dese, Anadolu’ya Karadeniz üzerinden ayak basabilmesi mümkün değil maalesef “Öbür tarafa giderim anasını satayım, Tekirdağ Limanı’na çıkarım, oradan yüze yüze karşıya geçerim” dese Satıldı

*

“Kır dümeni Ege’ye” dese Dikili, İzmir, Kuşadası, Marmaris’ten haberi yok tabii garibimin, komple

*

“İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” dese Antalya gitti, Alanya gitti, Mersin gitti, İskenderun gitti, boydan boya “Ana olmuyorsa, yavruya çıkayım” dese, Talat itiraz eder, BM filan der

*

Demem o ki İsmet araya girip “illa millete ait olsun diye tutturma, liman limandır, çıkalım gitsin işte” diye ikna etmezse, Mustafa’nın işi zor
---------------------------------------
NOT:
“Bir numara” belli oldu
Ergenekon’un bir numarası
Taraf’a baktım, yok
Sabah’a baktım, yok
Atlamışlar haberi
İhbar edeyim bari
Çarşamba günü Adana’da 4 yaşlı Arap taylarının katıldığı Ergenekon Koşusu yapıldı Kim “birinci” oldu biliyor musunuz?
Özdil :)

YILMAZ ÖZDİL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com