|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözetim, ilişkin, ithalatta, tebliğ, uygulanmasına, yayımlandı |
![]() |
İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2010/3) Yayımlandı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2010/3) Yayımlandı.İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2010/3) Yayımlandı ![]() Numara : 28 Tarih : 29 ![]() ![]() GÜMRÜK SİRKÜLERİ NO: 2010/28 KONU İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2010/3) Yayımlandı![]() 27 Mart 2010 Tarihli ve 27534 Sayılı Resmi Gazete’de İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin 2010/3 No ![]() ![]() Bilindiği gibi, Gözetim kararı Gözetim Belgesi düzenlenmesi yoluyla ileriye yönelik olarak veya gerçekleşen ithalatı değerlendirmek üzere geçmişe dönük olarak uygulanabilmektedir ![]() ![]() Söz konusu Tebliğ; aşağıda gümrük tarife pozisyonu (G ![]() ![]() ![]() ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() Eşya Tanımı Birim CIF Kıymet (ABD Doları/m3) 4412 ![]() ![]() ![]() ![]() Bambudan olanlar 1 ![]() ![]() En az bir dış yüzü bu fasılın 1 no ![]() 1 ![]() ![]() Diğerleri (en az bir dış yüzü geniş yapraklı ağaçlardan olanlar) 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğerleri 1 ![]()
![]() |
|