Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayşe, nur, tekmen

Ayşe Nur Tekmen

Eski 04-08-2010   #1
[KAPLAN]

Ayşe Nur Tekmen

Ayşe Nur Tekmen (d 1972, Çorlu), 1989 yılında Edirne Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra aynı yıl Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında öğrenimine başladı 1993 yılında lisans, 1997 yılında Yüksek Lisans, 2002 yılında doktora öğrenimini tamamlayarak Edebiyat Doktoru unvanını aldı Haziran 2006 yılında Doçent unvanı almıştır
1999-2001 yılları arasında Tokyo Üniversitesi, Dilbilim bölümünde araştırmalarda bulundu

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında Öğretim Üyesi olarak çalışmakta ve Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütmektedir

Yayınlanmış kitabı
  • Japonca Dilbilgisi (Ayşe Nur Tekmen - Akiko Takano) (2005)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com