![]() |
Düşünmek, Nereye Kadar... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Düşünmek, Nereye Kadar... ![]() Bu adam ne düşünüyor böyle, yıllardır? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastane bahçesindeki “düşünen adam”ın en bariz özelliği; düşüncelerinin sanki görünerek bütün bedenini kapatıyor olması ![]() ![]() ![]() ![]() * Düşünceyi zorlayacak şeyler yazmak istemedim bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavsiye ediyorum; yılda bir kere de olsa Bakırköy’deki hastaneye uğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Delileri akıllılardan ayıranın “düşünememek” olduğunu zannederken, fena halde yanıldığımı öğrendim: Aklı hasta olanlar da düşünüyorlar, ama hep “aynı şeyi” düşünüyorlar! Bir gün önlerine bir problem çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlıklı düşünemeyenlerin pek çoğu; kendilerini, ray üzerindeki bir tren gibi algılıyorlar ![]() * Bu heykel, gerçekten de bu hastanenin “ruhunun simgesi” gibi! Ben düşünüyorum ![]() Biraz da bunu düşünün, diyor! Muammer Erkul
![]() |
|