![]() |
Affedilen Erkek Yeniden Aldatırmı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Affedilen Erkek Yeniden AldatırmıAffedilen erkek yeniden aldatırmı Affedilen erkek yeniden aldatırmı Onunla bir çocukmuş gibi her zaman ilgilenmeli Ailesi çevresi kendisini eleştirmekten vazgeçmeli vesaire vesaire vesaire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelim kadın tüm bunları başarıyla yaptı ![]() Belirli bir yaşa gelmiş kariyer sahibi cebinde parası altında arabası esprili giyimiyle mükemmel karizmatik bir erkeğin aldatmaması mümkün mü? Bence evlenmeden uzun ilişkiler yaşamış erkekler de aldatabilir ![]() Tamam bunun bir de karşı tarafı var ![]() ![]() ![]() Ama gene de ; gururlu şerefli kendine saygısı olan kadınların yani aldatmayan kadınların suçu ne? Her gün mükemmel olmak mümkün mü yani? Ya da aman kocam aldatmasın diye mükemmel olmaya çalışmak kadını yıpratmayacak mı? Bir kere erkek aldatmışsa gene aldatır mı sizce?
![]() |
![]() |
Cevap : Affedilen Erkek Yeniden Aldatırmı |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Affedilen Erkek Yeniden AldatırmıAlışmış kudurmuşdan beterdir diye bir söz vardı sanırım ![]() ![]() ![]() Aldatma konusu cinsiyet ayırt etmez,ve insan elindekinin değerini bilmez,kadının aldatmasın diye kendine aşırı dikkat etme çabaları karşısındakine asla haketmediği değeri vermekdir bence,sevgi şekle bakmaz (tabi burda kendimizi hepten salmamak gerektiğinide belirtmek lazım) ve biri aldatmışsa sevmemiş demektir,sizi sevmeyen birinin geri dönmesini nasıl kabullenebilir ki insan,sahi insan neden sever gelin bu başlık altında bu soruya cevap arayalım ve ilk ben cevabımı vereyim; Tek kelime etmeden deliler gibi aşık olduğum ve hala unutamadığım birini niçin hala sevdiğimi bugün bile anlamış değilim,bazen düşünmüşümdür ne bulmuştum ben onda ve kendime verebildiğim tek cevap onu uzaktan izlediğim zamanlarda 'gayet ciddi olması,gözünün etrafda olmaması ve asla konuşurken karşısındakine fazlaca bir samimiyet vermemesinden dolayı' bende aşırı şekilde oluşan güven duygusuydu sanırım,yani bana göre insan karşısındaki kişinin verdiği güvenden dolayı sever,bu herkese göre değişebilir bunu da samimi bir itirafta bulunmak isteyenler sayesinde öğrenecez burada bakalım kaç kişi cevap yazacak? ![]()
![]() |
|