Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hastasıyım, kozmiklerin, rampaların, ustasıyım

Rampaların Ustasıyım Kozmiklerin Hastasıyım

Eski 03-12-2010   #1
delishhhh
Varsayılan

Rampaların Ustasıyım Kozmiklerin Hastasıyım



Ankara’da yol kestiler, Türk “Silahlı” Kuvvetleri’ne ait “silah” yakaladılar iyi mi Manşetlerinden soruyorlar, bu “silah”ların Türk “Silahlı” Kuvvetleri’nde ne işi var!

*
155’e esrarengiz telefon geliyor mesela
- Etimesgut tank dolu
- Kimsiniz?
- Bir dost
*
Ve, diyorlar ki:
“Kamyonla bomba mı taşınır?”
*
Ya neyle taşınır?
*
Bu sefer diyorlar ki:
“Sivil kamyonla mı taşınır?”
*
Birincisi, yeni değil, teee 1990’dan beri, yani 20 senedir sivil kamyonla taşınıyor (Genelkurmay’ın bu konuda sana bilgi vermemesi ayıp gerçekten) İkincisi, sivil kamyon kullanmasınlar ama, Erzincan’da askeri kamyonları test etmek için şurdan şuraya götürdüler diye, kamyonların komutanını “darbecilik”ten ifadeye çağırmadılar mı?
*
Bu sefer de diyorlar ki:
“Peki, niye trenle taşınmadı?”
*
Kardeşim, burası Almanya değil ki, her tarafın demiryolu olsun İlla trenle getireceksen, mecburen Aydın’a kadar gene kamyonla taşımak zorundasın Çünkü, Muğla’dan Ankara’ya tren yok Aslına bakarsan, Muğla’da tren yok Seni üzmek istemem ama, ray bile yok!
*
(Muğla’da hakikaten tren garı yok mu, dersen Var Dalaman Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün bahçesinde var! Çünkü, Mısır Hidivi Abbas Hilmi Paşa ava çok meraklıymış Dalaman o zamanlar ideal av yeri Tapusu da Mısır Hidivi’nin 1903 senesinde, iki tane bina ısmarlamış, “Dalaman’a av köşkü yapın, İskenderiye’ye de gar binası yapın” demiş Yapmışlar Ama küçük bi hatayla Planları karıştırıp, garı Dalaman’a, av köşkünü İskenderiye’ye dikmişler Şimdi gidin bakın İskenderiye’ye, tren yolunda av köşkü duruyor, Dalaman’da ineklerin arasında tren garı!)
*
Gülüyorsunuz ama, Türk “Silahlı” Kuvvetleri’nde “silah”ın ne işi var diye soran arkadaşlar, işte bunların torunları
*
Ya da ne bileyim
Patlatın bi ihbar mektubu:
“Mürted’e dikkat
Uçakları da var bunların
YILMAZ ÖZDİL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.