Bu Gelinler Kafayı Yemiş!.. |
|
|
#1 |
|
peri
|
Bu Gelinler Kafayı Yemiş!..
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : BU GELİNLER KAFAYI YEMİŞ!.. |
|
|
#2 |
|
Yar'e
|
Cevap : BU GELİNLER KAFAYI YEMİŞ!..İşte kültür farkı ![]() Hani nerede nimete saygı !! Dünyanın çeşitli ülkelerinde insanlar aç geziyor bunlar ayaklarıyla çiğniyor![]() Yazık![]()
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder İmam Gazâli (r
a ) |
|
|
|
#3 |
|
yedirenk
|
Cevap : BU GELİNLER KAFAYI YEMİŞ!..Hakkaten kafayı yemişler yani
|
|
|
|
#4 |
|
peri
|
Cevap : BU GELİNLER KAFAYI YEMİŞ!..çok haklısınıs bunarı gördugumde açlıktan ölen insanları düşünmeden edemedim
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|