Biz Kimiz? |
|
|
#1 |
|
delishhhh
|
Biz Kimiz?Açılıma karşı çıkanların “vampir” olduğunu açıklamıştı Sayın Başbakan ![]() ![]() ![]() * “İki cihanda lekeli” aynı zamanda ![]() * Teröristlerin üstü açık otobüsle tur atmasına karşı çıkanlar kimdi? Anaların ağlamasını isteyen “vicdansız”lar, şehit cenazesi gelsin isteyen “hasta kafa”lar ![]() ![]() İzmirliler zaten “gavur faşist ”* Seçim isteyenler “hain ![]() ![]() ”* Cumhurbaşkanı’na karşı çıkanlar: “Bu memleketten git”sin! * Malın mülkün yabancıya satılmasına karşı çıkanlar “sermaye ırkçısı ![]() ![]() ”* Van münüt’ten önce Davos’a karşı çıkanlar için aynen şöyle demişti: “Hazımsız tipler” var, Davos’un kıymeti harbiyesi olmadığını söyleyenler var, “şizofren tipler” bunlar ![]() * Yüksek vergiye karşı çıkanlar, alışmış “kudurmuş”tan beter ![]() ![]() Kart faizlerine karşı çıkanlar, kusura bakmasınlar, “dürüst gözüyle bakmam” onlara![]() ![]() Tekel işçileri “yetim hakkı yemeye çalışan” hortumcular![]() ![]() Sendikalar “yalancı” inanmayın, Deniz Feneri’ni yazanlar “iftiracı” sakın almayın!* Taaa 51 senedir giremediğimiz AB’ye karşı çıkanlar “vizyonsuz, cahil ![]() ![]() ” Seçim arefesinde avanta buzdolabı dağıtılmasına karşı çıkanlar “çirkin ”* Hukuka müdahale edilmesine karşı çıkanlar “Ergenekoncu ![]() ![]() ” Yapmak istedikleri Anayasa değişikliğine karşı çıkanlar “beyinsiz![]() ![]() ” Aşçı erlerin suikastına inanmayanlar “soytarı![]() ![]() ”* CHP’nin “geçmişi lekeli ![]() ![]() ” Baykal “cibilliyetsiz, çete avukatı![]() ![]() ” MHP “seviyesiz, densiz, ahlaksız, müfteri![]() ![]() ” Ya Bahçeli? “Onu tıp dünyasına havale ediyorum![]() ![]() ”* Subaylara iftira atılmasına karşı çıkanlar “darbeci zihniyet ![]() ![]() ” Vatandaştan vazgeçtik, Yargıtay’ın telefonlarının dinlenmesine karşı çıkanlar “kirli senarist ![]() ![]() ”* Arınç’a karşı çıkana “tuuuu!” Satılmayan gazetecilere “yuhhh!” * “Fiş”lendiğimizi öğrenmiştik ![]() * En son ne öğrendik? Ya bunlardansın ![]() ![]() ![]() Ya “kanı bozuk ”* Benim bi de sütüm bozuk ![]() ![]() ![]() Valide de Atatürkçü çünkü YILMAZ ÖZDİL |
|
|
|