Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklerken

Onu Beklerken!!

Eski 02-23-2010   #1
gülgüzeli
Icon47

Onu Beklerken!!

Bekleyişlere yüklemişsen aşkınısenin için en tanıdık sözcük ''yarın''dıraslında 'o' yoktur ve seninde beklemekten başka çaren yokturbu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur o olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmazyaşamadığın günler eklendikçe birbirineyarına olan özlemin daha da artar her gece gözlerini 'yarın olsun' diye kaparsınuyursuntabi uyuyabilirsen

gün ışığı varken daha çabuk geçer zamangündüzdürbir uğraşın vardır'o ve yarın 'yine aklındandır;ama yollarınsokakların kalabalıklığında daha az hissedersin yalnızlığınıama gecekahrolası gece yok mu?bir çöktümü kentin üzerine geçmek bilmez saatler de seninledir artıkne yapsan olmazne yapsan tüketemezsin saatleridakikalarıoysa senin istediğin bu gecenin de bir an önce bitmesi ve 'yarın' olmasıdırbugün yoktu yaa 'o'belki yarın olacaktırgünlerdir beklediğin an belki yarın gelecektiraylardır hasret kaldığın yüze belki yarın kavuşacaksındır

gidip adaklar mı adasam gelmen için?mumlar mı yaksam?dualar mı etsem günler boyunca?yalvarsam mı tanrıya?ah sevgilim ahhh üzme beni artıkbuna dayanmak çok zorçokkkkben herşeye ve hep seninle olmak istiyorumyokluğuna dayananamın mümkünü yok anla artıkbi an bile ayrılma yanımdanbırak herşeyi bırak bir kenara bırakbir akşamüstü daha hiç gitmemek üzere gel banabu özlemliğin yükü ağır taşıyamıyorumsadece seniher zamaan seni büyük aşkla seveceğim inansıyrıl kagılarındanbir akşam üstü gel

bu kadar zor muydu sensizlik?bu kadar dayanılmaz mıydı?ahh sevgilimburada olmanı o kadar isterdim kisokulsaydın bana ısıtsaydın içimidurdursaydın titrememialıp koysaydın yıldızları yerineaydınlatsaydın gecemi

her yağmur yağışında bu kentedamla damla düşerdi özlemıslamak değildi beni korkutano damlalarda boğulmaktıyokluğun beni boğrdıöyle zor ki dayanamaksensiz geçen dakika yüreğime çözülmeyecek bir düğüm ataradısıkılırdımbunalırdım da isyan bile edemezdimsesim çıkmazdı

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com