![]() |
'Merhaba' Yada 'Hoşçakal' Arasında Gidip Geliyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() 'Merhaba' Yada 'Hoşçakal' Arasında Gidip Geliyorum..Özledim ![]() ![]() Sesini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özledim işte ![]() ![]() ![]() Yıkmak istiyorum bütün duvarlarımı ![]() ![]() Sana kayıtsız şartsız inanmak istyorum ![]() ![]() Ne garip dimi ![]() ![]() ![]() Bir o kadarda uzak ![]() ![]() Hem yara bandım ![]() ![]() ![]() Her aradığında içim sızlıyor ![]() ![]() Her defasında açıp ![]() ![]() ![]() Açarsam yine iki yabancı gibi konuşacağımızı ![]() mutlu görünümlü maskelerimizi takacağımızı biliyorum ![]() ![]() Ve her defasında yüreğime yenik düşüp açıyorum ![]() ![]() Senin 'bize dair' bitmeyen ![]() ![]() ![]() Benimse 'sana dair' kırgınlığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akıttığım gözyaşlarını düşünmüyorum artık ![]() ![]() ![]() Sanki gün gelicek hepsi biticekmiş gibi geliyor ![]() ![]() ![]() Sana gelmek istiyorum ![]() ![]() Olanları içimden söküp atmak ![]() ![]() ![]() İçimi kemiren ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Olmuyor ![]() ![]() ![]() Dilimin ucuna geliyor 'seni seviyorum' Söyleyemiyorum ![]() ![]() Meğer ne büyük nimetmiş yüzüne her baktığımda duyduğum güven ![]() ![]() ![]() Meğer ne büyük nimetmiş seni özgürce sevebilmek ![]() ![]() Bir yoldayım sanki iki ucuda uçurum ![]() ![]() Kurtulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Ne çığlıklarım ![]() ![]() ![]() Karanlıklar içinde kayboluyorum ![]() ![]() 'Merhaba' yada 'Hoşçakal' arasında gidip geliyorum ![]() ![]() [aLinti]
|