![]() |
Cazibe - Raven Hart |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Cazibe - Raven HartCazibe - Raven Hart Kitabın künyesi Yayınevi Yakamoz Yayın Dağıtım Çevirmen Selim YENİÇERİ Baskı 1 - İstanbul ![]() ![]() ![]() Ürün Detayı Barkod : 9786053841548 ISBN : Ebat : 13 ![]() ![]() Ürünün Kategorileri Edebiyat > Dünya Edebiyatı Kitap hakkında “Şüpheci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Publishers Weekly “Savannah’ın Gölgeleri serisine Anita Blakes fanları gerçekten âşık olacak ![]() Deborah Smith ![]() New York Times çok satan yazar “Yeni bir yazar olması bakımından çok iyi bir çıkış…” The Book Club Forum “Karanlık ![]() ![]() bu destekleri kullanır ![]() L ![]() ![]() ![]() “Bütün vampir âşıklarına bu kitabı öneriyorum ![]() Rosie Bindra ![]() “Edepsiz ve hoş! Kitabı bu yönleriyle sevdim! ![]() ![]() ![]() ![]() Shannon Johnson ![]() Kitap kapağı ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|