![]() |
Çantacı Necmi'nin Ataiste Cevabı :) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Çantacı Necmi'nin Ataiste Cevabı :)İzmir’de hazırcevaplılığı ile ün yapmış Çantacı Necmi olarak tanınan Necmi İlgen yine bir sohbetinde bir ateiste verdiği cevabı anlatıyor ![]() Üniversiteli bir ateist olan, öldükten sonra dirilmeyi ilkel bulan Şinasi ile arasında geçen ilginç diyaloğu Necmi İlgen şöyle anlatıyor: — Üniversiteli bir gençle tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklınca beni bu bilgilerle boğacak ![]() ![]() ![]() Eğer sen karşıdakini dinlemezsen kendini karşındakine dinletemezsin ![]() Şinasi’ye sordum ‘kaç yaşındasın’ diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şinasi’ye ‘baban önce ıspanağı yedi; ineğin sütünü içti; koyunun köftesini yedi; keçinin pastırmasını yedi ve babanın kanında sen dolaşmaya başladın ve annene geçtin ![]() ![]() ‘Bu kadar dağınık yerlerden seni dağıtıp yeniden toplayan Allah seni yine dağıtıp toplayamaz mı’ dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Ben bu soruları hocalarıma soruyorum’ dedi ![]() ![]() ![]()
|