![]() |
Oldu Olacak |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Oldu OlacakHER semte bir Sümerbank mağazası açılsın; babalarımızla kocalarımıza çizgili pijamalıklar kestirelim ![]() ![]() ![]() Evin telefonu çalsın; burnundan konuşan bir kadın "İzmir'iniz hazır, bağlıyorum" desin ![]() ![]() ![]() Komşumuzun bir manisi yoksa ailecek oturmaya gidelim ![]() ![]() ![]() Merdaneli çamaşır makineleri yeniden üretilsin ![]() ![]() ![]() Ecevit geri gelsin; yağ kuyruğuna girelim ![]() ![]() ![]() Yazdan yaza görelim dondurmayı ![]() ![]() ![]() Sevgilimizle pastane kuytularında buluşalım ![]() ![]() ![]() Boğaz Köprüsü'nü bir yakadan ötekine kıvıra kıvıra katlayıp kaldıralım ![]() ![]() ![]() Bilgisayarları süresiz kapatalım ![]() ![]() ![]() Diyalogları yeniden yazalım: Mesela Behlül, Adnan Bey'e "Size p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan Bey, Nihal'e "Senin üvey annen bir o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Nereden esti?" diye sorarsanız; 2010 yılında, 2 cm ![]() ![]() ![]() Ben de bunun üzerine diyorum ki "Bari her yanımız birbirine uyumlu olsun!" X Sonsuza kadar tuşlayınız SABİT telefon numarası ne ifade ediyor sizin için? Benim aklıma en azından bir oda geliyor ![]() Bir kuruma aitse numara, yine en azından bir masayla sandalye ![]() Ve bir çalışan elbet ![]() Fakat artık yanıldığımı biliyorum ![]() Bazı kurumlar bant kaydından ibaret ![]() Varıp baksanız bina falan yok ortada ![]() Başınıza gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkincide aklınıza yatan tuşa basarsınız ![]() ![]() Bastığınız her yeni tuş, size yeni tuşların kapısını açar ![]() Her tuş tuşlanacak en az on numarayla çıkar karşınıza, fakat asla bir canlı çıkmaz o numaralardan ![]() Maksat sizi tuşa getirmektir adeta ![]() Peygamber sabrına sahipseniz devam edersiniz ![]() ![]() Özlettikleri zil sesine doyururlar sizi bu defa ![]() Telefon uzun uzun çalar ![]() ![]() ![]() ![]() Baştan başlamaya gücünüz varsa başlarsınız; benim hiç olmadı ![]() Bir de falanca beyden filanca hanıma, filanca hanımdan falanca beye aktarılmanız durumu vardır ki derdinize yabancılaşırsınız sonunda ![]() Üst üste 32 defa anlatınca sorununuz manasızlaşıverir gözünüzde ![]() Son bağlandığınız "aktarıcı"ya "Boş ver yok bir şey" der kapatırsınız telefonu ![]() Neden anlatıyorum şimdi bunu? Böyle bir derdim var fakat kime açılacağımı bilemedim, ortaya söylüyorum ![]() PAKİZE SUDA |
![]() |
![]() |
|