![]() |
İnce ve Derin 1 Yara |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() İnce ve Derin 1 Yara![]() Bir gülün dikeni battı dün parmağıma Ve hala gülümseyerek bakiyorum parmağımdaki küçük sıyrığa ![]() ![]() ![]() Kızamadım ![]() ![]() ![]() Çünkü gülün dikeni batmadan önce şükretmiştim; "Allahım, ne kadar güzel yaratmışsın" demiştim ![]() Kızamadım ![]() ![]() ![]() Çünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmiştim Bakmaya kıyamamış hayran kalmıştım ![]() ![]() ![]() Çünkü batmadan önce onu yüreğime koymuş sevmiştim ![]() ![]() ![]() Dikenini unutmuş muydum? Unutmuştum dikenini ![]() ![]() ![]() Unutmuştum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Acıtmayayım diye dokunmaya çekindigim gül, İnce ve derin bir yara acmıştı parmağıma ![]() ![]() ![]() Gülümsedim yaraya da ![]() ![]() ![]() Süzülen iki damla kana da ![]() ![]() ![]() Çünkü o yarayı açan Bakmaya kıyamadığım o güldü ![]() sevdiklerimizin yüregimizde actiklari yaralarda aslinda o gülün actigi yara gibi degilmiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aslinda cok önemsiz gibi görünsede her kimildadiginizda yüreginizi inceden sizlatan bir yara ![]() ![]() ![]() ama dostlariniz o yarayi acmadan önce siz muhabbet dolu kokularini sineye cekmistiniz, zamani, mekani ve kalbinizi paylasmistiniz ![]() ![]() ![]() siz onlari kalbinize koymustunuz ![]() ![]() ![]() kizabilirmiydiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiklerimizin actiklari yaralarda o gülün actigi yara gibi ince ve derin ![]() ![]() ![]() kokusunu sinemize cekmis, bakmaya kiyamamistik ![]() ![]() ![]() dikenini unutmusmuyduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama biz gülümsemeliyiz yaraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülümsemeliyiz iste ![]() ![]() ![]() ![]() cünkü o yarayi acmadan önce biz onu kalbimize koymustuk ve sevmistik ![]() ![]() ![]()
|