![]() |
2 Rüya Arasındaki Fark |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() 2 Rüya Arasındaki FarkZamanın birinde 2 kardeş varmış ![]() Büyük olanı koskocaman bir çiftliğin sahibi ve köyün ağasıymış ![]() ![]() Kardeş ise ağabeyinin çiftliğinde karın tokluğuna kar kış, sıcak soğuk demeden çalışırmış ![]() ![]() Çok geçmemiş ki ağabeyi kardeşini, ayağındaki koca potinleriyle sert bir biçimde dürterek “Kalk iş zamanı uyunur mu? Çalışmayana bedava ekmek yok ![]() ![]() Kardeşi ise ne olduğunu anlamadan şaşkın gözlerle önünde duran abisinin o heybetli cüssesiyle karşılaşmış ve, “Ağabey neden uyandırdın beni? Çok güzel bir rüya görüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Ağabeyi ise alaylı bir ifadeyle, “Sen” demiş, “Bu saydıklarını ancak rüyanda görürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşi ise bilgece bir ifadeyle ağabeyine bakmış ve söylediği sözlere pişman edercesine şu sözler dökülmüş kurumuş dudaklarından: “Ağabey, biliyor musun aslında ikimiz de rüya görüyoruz? Tek fark, benim rüyam gözlerimi açınca bitiyor, senin rüyan ise gözlerini kapatınca bitecek! ![]() ![]()
|